Нови премиерни поредици по TLC от ноември
Секция: Шоубизнес
23 Октомври 2014 10:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нови премиерни поредици по TLC от ноември

/КРОСС/ Нови епизоди завладяват TLC в периода 9-и ноември - 18 ноември.

На 9-и ноември, неделя, от 21:00 ч. ще бъде излъчен епизод от поредицата „И каква е диагнозата". Джанет страда от заболяване, при което формата на стъпалата й се променя. А краката на богаташа Мартин треперят, когато стои неподвижно.

На 14-и ноември, петък, от 21:30 ч. започва премиерата на поредицата „Спешна помощ за деца".

Проследете как специален екип от лекари и медицински сестри превозва някои от най-болните бебета и деца във Великобритания до отделенията за спешна помощ.

Авиомедикът Хейзъл Талбът се качва на спасителен военен хеликоптер, за да транспортира 13-годишен пациент на 300 км за животоспасяваща сърдечна трансплантация. По-късно - бебе с отвор в сърцето спешно се нуждае от операция, но близката болница е затворена. Сестрата Джейми трябва да поддържа живота на малкия пациент достатъчно дълго, докато екипът измине 150-те километра до следващата болница. Ще видим много други драматични моменти, спред които спасяването на момиченце, нуждаещо се от сърдечна трансплантация, сърцето на едно бебе спира, а малко момиченце е блъснато от кола.

На 15-и октомври, събота, от 21:00 ч. предстои премиерната поредица „Обичай ме въпреки недостатъците ми". Според повечето хора търсенето на любовта може да е плашещо, но за необвързаните с таен физически недостатък намирането на половинка изглежда почти като мисия невъзможна. Тази документална поредица проследява живота на 10 уникални необвързани хора. Това са обикновени хора с необичайни заболявания, които искат да открият любовта. Заболяванията им могат да се пазят в тайна и от там идват дилемите. Всички тези хора имат обичайни проблеми като остро акне и генитален херпес или медицински аномалии като хиперхидроза (повишено потоотделяне) и хирзутизъм (прекомерно окосмяване), които пречат на любовния им живот.