БСП-Габрово: Време е хора като Димитър Дъбов да си подадат оставките
Секция: ПОЛИТИКА
24 Октомври 2014 10:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП-Габрово: Време е хора като Димитър Дъбов да си подадат оставките

/КРОСС/На престоящия в неделя пленум на БСП ще бъде поискана оставката на заместник-председателя на партията Димитър Дъбов.

Това съобщи пред БНР Кристина Сидерова, председател на общинската организация на БСП в Габрово и член на Националния съвет.

Сидерова обясни мотивите с недоволството срещу "сивия кардинал" и бе категорична, че с него трябва да си отидат и други хора. 

"Срещу него отдавна има тлеещо недоволство, той е наричан "сив кардинал", посочи тя като допълни, че в интервюто на Дъбов за вестник "Преса" освен скандални изказвания като това, че БСП живее в паралелна реалност, има и "супер скандални неща от сорта на това, че БСП е загубила изборите, защото е проевропейска партия, което не смятам, че е близко до логиката, камо ли до истината".

Сидерова припомни, че организацията в Габрово е поискала Кирил Добрев за водач и е постигнала добър резултат на изборите. "Кирил Добрев е безкрайно откровен човек. Кандидатите от листата на БСП също са много откровени хора... Признавахме си грешките, но и показахме това, което направихме за тази 1 година - макар и малко, но реални неща, добри, направени в икономиката и в социалната политика", каза Сидерова.

"Мисля, че е време хора като Димитър Дъбов да си подадат оставката, да има промяна в членовете на Изпълнителното бюро, която обеща и на председателят Михаил Миков. Мисля, че има желание за промяна, нека му дадем още малко време", призова социалистката.