Фенове на Левски призоваха Батков да напусне
Секция: СПОРТ
30 Октомври 2014 09:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фенове на Левски призоваха Батков да напусне

/КРОСС/След като Левски преживя поредна загуба, този път от Монтана с 2:0 като гост в първи мач от 1/8-финалите за Купата на България, а преди това - от ЦСКА с 3:0, фенове на сините призоваха във Фейсбук собственика Тодор Батков да обяви реалната цена на клуба и да напусне "Герена" завинаги.

"Батков, стига си мълчал и си мишкувал. Излез и кажи пред всички и официално реалната продажна цена на Левски София. Продавай Левски! Махай се от Левски завинаги!", се казва в декларацията. Запалянковците припомнят, че Батков е сменил множество треньори и футболисти, и е употребил легендите на клуба, за да се скрие зад тях. "Само ти си неприкосновен и никога виновен. Вечно жертва", иронично подмятат феновете.

В съобщението, публикувано на страницата Фонд "Сектор Б", се казва още:

"Милионите кредити към теб, които вечно "вадиш от джоба си" и ги сънуваш, си ги отпиши като цената за всичко, което си причинил и причиняваш на милиони левскари. Левски има нужда от ново начало и бъдеще. То е без шуробаджанащината, която сте изплели в този клуб.

Тодор Костадинов Батков, излез и веднъж в живота си говори като мъж истината и само истината. Кой си ти в Левски, кой-кого е в Левски!?

П.С: Кога журналистиката в България ще започне да действа като такава и да задава истински и неудобни въпроси на правилните хора!?".