Предстоящи събития в страната за утре, 2 ноември
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Ноември 2014 20:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 2 ноември

/КРОСС/ ***

София
От 13 ч. в парламента представители на ГЕРБ и Реформаторския блок ще проведат консултации за съставяне на кабинет в рамките на XLIII Народно събрание.

***
София
От 11 ч. в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на тема „Задкулисието на българското висше образование",организирана от Европейския политехнически университет.

***
Варна
От 11 ч. на алеята, свързваща плажа на Аспарухово с бул.„Първи май", ще се проведе акция по засаждане на 200 акациеви фиданки в Аспарухов парк.
***
Велико Търново
От 13.30 ч. в зала 30 на Младежки дом Велико Търново ще започне с открит урок по темата „Трафик на хора", който ще изнесат ученици-доброволци към МКБТХ.
***
Велико Търново
От 19 ч. в МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представена оперетата „Царицата на чардаша''
***
Пловдив
От 10 ч. в Хотел Дедеман-Тримонциум Принцес Хотел ще се състоят международни изложения за работа за медицински персонал, част от календара на „Кариери в бяло".

***
Пловдив
От 15 ч. в Аrtnewscafe на ул. „Отец Паисий" 38 ще се проведе инициативата „Приятели зад бара".

***
Горна Оряховица
От 18 ч. в НЧ „Напредък 1869'' ще се състои тържествен концерт по повод 145 години от създаването на Народно читалище „Напредък 1869" с участието на читалищните състави.

***
Долна Оряховица
От 11 ч. в НЧ „Христо Козлев 1883" в Долна Оряховица ще бъде открита изложба „Млади таланти" на деца от ОУ „Св. св. Кирил и Методий''.
***
с. Драганово
От 11 ч. в къща-музей „Асен Разцветников" ще се състои празник „Детско утро" по повод 117 години от рождението на Асен Разцветников.