Мария Капон: Нови избори са по-добрият вариант, отколкото всеки такъв олигархичен кабинет
Секция: ПОЛИТИКА
05 Ноември 2014 10:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мария Капон: Нови избори са по-добрият вариант, отколкото всеки такъв олигархичен кабинет

/КРОСС/Според икономиста Мария Капон този кабинет няма да има и сто дни толеранс: „Това е популистки и властцентристки кабинет. Когато си говорим за хигиена на обещанията, които си правил, а избирателите виждат всичко. Трябваше да има ясна позиция какво се прави", коментира Мария Капон пред Нова телевизия. 

„Нови избори са по-добрият вариант, отколкото всеки такъв олигархичен кабинет. Икономиката принадлежи на Валентин Златев", обясни Капон.

„Една аморфна подкрепа дава възможност на политическите брокери да изритат навън кабинет в най-малко подходящия момент за България", категоричен бе политологът Огнян Минчев.

„Най-много се обсъжда кандидатурата на Лукарски, защото е предложен за най-много ресори. Вторият проблем е за мнозинството на това правителство", коментира политологът.

„Патриотичният фронт е проблемен като партньор, но за мен още по-проблемен е АБВ, защото тя в още по-голяма степен отколкото БСП, е лобистка група - политическо лоби на руските енергийни интереси в България", категоричен беше Огнян Минчев.