Валери Симеонов: Г-н Борисов, ако този път управлението с мандата на ГЕРБ се провали, трети път няма да има
Секция: ПОЛИТИКА
07 Ноември 2014 09:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Валери Симеонов: Г-н Борисов, ако този път управлението с мандата на ГЕРБ се провали, трети път няма да има

/КРОСС/Парламентарната група на Патриотичния фронт ще подкрепи така предложения състав на кабинет в името на изпълнението на програмната декларация, която бе изготвена и съгласувана.

Това заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на коалицията между НФСБ и ВМРО Валери Симеонов.

Вие имате нашата подкрепа, но аз бих желал да спечелите нашето доверие, каза Симеонов на Борисов и се обърна към него с думите:

Г-н Борисов, ако този път управлението с мандата на ГЕРБ се провали, трети път няма да има, обърна се Симеонов към Борисов. Той помоли бъдещите министри да положат усилия и труд в своите ресори и да намалят демонстративното рязане на лентички и обиколките за щяло и нещяло в страната и по телевизионните студия.

Аз съм доволен от това, че с партии, с които сме били в остър конфликт, успяхме да намерим общи идеали, общи цели и успяхме да изготвим обща платформа, каза той и изреди част от точките, по които е постигнато съгласие.

Доволен съм, че в програмната декларация е заложено изпълняване на приоритети единствено в интересите на страната. Доволен съм, че се обединихме около нов Изборен закон, както и провеждането на референдум за задължително гласуване, каза Симеонов и допълни още задоволството си от факта, че са се обединили около защитата на нашата граница с Турция, около ограничаването на раждаемостта, която е превърната вече в бизнес от определени етноси, че всички големи енергийни проекти, които са големи енергийни балони, ще бъдат реализирани само и единствено, когато от тях има полза и пр.

Снимка: Булфото