Кадиев е любопитен с коя песен на Sting ще поздрави Кънев властта: Fragile (крехко), Fields of Gold (полето от злато) или Russian (руснаци)
Секция: ПОЛИТИКА
07 Ноември 2014 13:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кадиев е любопитен с коя песен на Sting ще поздрави Кънев властта: Fragile (крехко), Fields of Gold (полето от злато) или Russian (руснаци)

/КРОСС/Георги Кадиев няма да гласува в подкрепа на правителството на Бойко Борисов, защото не харесва програмната декларация и защото не е впечатлен от личностите в него.

"Не мога да подкрепя правителство, което беше свалено от хората", каза той.

От парламентарната трибуна Кадиев посочи, видял плакат с номинирания за икономически министър Божидар Лукарски - „Лукарски, не си ти, когато си гладен" - Това е наистина унизително за кандидат на български министър. Първо се засмях, след това ми стана мъчно, след което ми се доплака, призцна Кадиев.

Няма как да гласувам, щом министър на отбраната е Николай Ненчев. Той нямал да прости никога на комунистите. Вие самият сте бил член на комунистическата партия", обърна се Кадиев срещу Ненчев.

Кадиев нападна и Ивайло Калфин от АБВ, който също е част от новия Министерски съвет, защото, напускайки социалистическата партия, е казал: „Аз излизам, за да бъда опонент на ГЕРБ и десните партии".
На Кънев каза: Г-н Кънев, дано вас като ви разпитват не използват музика на Sting. Защото и до там ще се стигне.

"Любопитен съм с коя песен на Sting ще поздрави Кънев българското управление. Дали ще е с Fragile(крехко), filelds of gold (полето от злато) или russian (руснаци)", каза Кадиев.