Михаил Миков: Интересно е да погледнем във времената, когато политиката е била по-истинска
Секция: ПОЛИТИКА
18 Ноември 2014 13:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Михаил Миков: Интересно е да погледнем във времената, когато политиката е била по-истинска

/КРОСС/„Познанието на политиката, познанието на новата история на Европа е много необходимо във времена, когато политиката силно се вулгаризира, когато се подменя от политически ПР." Това заяви председателят на БСП Михаил Миков по време на представянето на книгата на проф. д-р Петер Брант „Вили Брант. С други очи" в НДК. Според Миков е интересно и поучително да се погледне във времената, когато политиката е била по-истинска. „Във времена когато канцлерът Брант, въпреки външната си политика, прави социални реформи, които превръщат Германия в истинска социална държава", поясни лидерът на социалистите. 

Михаил Миков благодари на проф. д-р Брант за посещението му и директния контакт с българската публика. „Ние ще получим интересни впечатления от Вас, но и Вие ще се допрете до България, в която сте за първи път", каза още Миков по време на дискусията, която събра на едно място известни интелектуалци, учени, журналисти.
В края на представянето на своята книга проф. д-р Петер Брант подари екземпляр от нея на БСП със специално посвещение за партията.