Заместник областният управител на Кърджали подаде оставка
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Ноември 2014 20:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Заместник областният управител на Кърджали подаде оставка

/КРОСС/ Заместник областният управител на Кърджали Назми Мюмюн депозира днес оставката си пред министър председателя Бойко Борисов.
„Честта стои по-високо от материалния интерес.Осъзнавам, че по този начин губя придобивки, но предпочитам да напусна поста си с достойнство", заяви Назми Мюмюн. Той е член на Националния съвет на БСП, отговорник за работата на БСП с изселническите организации и Народно - републиканската партия в Турция и заместник - председател на Областния съвет на БСП в Кърджали.
Назми Мюмюн пожелава успех на новото правителство.
"Обнадежден съм и ценя опитите Ви за отваряне на държавното ръководство към етническите малцинства", пише в оставката си Мюмюн.
В молбата си за освобождаване от длъжността „заместник- областен управител" той сочи, че това е напълно осъзнат акт, плод на дълъг размисъл. Той отбелязва, че е изпълнявал длъжността при управлението на кабинета „Орешарски" и служебното правителство на Георги Близнашки и "спазвайки стриктно законите на страната, е дал всичко от себе си в интерес на държавата и в служба на населението на област Кърджали".