Джъстин Тимбърлейк се разкрива пред Опра в новия сезон на „Опра представя: майсторски клас”
Секция: Шоубизнес
21 Ноември 2014 11:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джъстин Тимбърлейк се разкрива пред Опра в новия сезон на „Опра представя: майсторски клас”

/КРОСС/Джъстин Тимбърлейк, един от най-успешните артисти през последното 10-тилетие, се разкрива в личен разговор с Опра Уинфри. Световно известният изпълнител ще открие новият сезон на „Опра представя: майсторски клас" на 24-и ноември, понеделник, от 22:00 ч. по TLC. Звездата ще сподели неразказвани истории от живота си в личното интервю. Тимбърлейк ще разкрие пред Опра и зрителите откъде черпи музикално вдъхновение и кои са най-важните житейски уроци, които оформят пътя му.

В ексклузивния епизод на поредицата „Опра представя: майсторски клас" по TLC водещата Опра Уйнфри ни среща с един от онези музикални изпълнители, за които феновете винаги искат да знаят повече. По време на вълнуващата среща, артистът ще сподели, че е добре да си новатор и винаги можеш да научиш много от нещата, които правиш за пръв път. Няколкократният носител на наградите Грами и Еми, Джъстин Тимбърлейк, ще разкаже за последните си филмови проекти, сред които се отличават „В съзнанието на Левин Дейвис" на братята Коен и участията му във вечерното шоу „Saturday Night Live". За Тимбърлейк годината преминава под знака на супер успешното му турне „20/20 Experience". Той се среща с Опра между концертите, за да разкаже за създаването на последния му албум, който достигна продажби от над 6 млн. копия. Лично Тимбърлейк ще сподели неразказвани истории от детството си, как е разбрал, че има музикална дарба и как не се е отказал от мечтите си.

В интервюто си с Опра Уинфри, Джъстин Тимбърлейк ще сподели какво продиктува решението му да избере солова кариера, как се справя с тежката работа и още много любопитни житейски уроци в „Опра представя: майсторски клас" по TLC от 24-и ноември.