Владо Даверов: Манипулирах манипулаторите заради бас
Секция: КУЛТУРА
21 Ноември 2014 12:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Владо Даверов: Манипулирах манипулаторите заради бас

/КРОСС/Писателят Владо Даверов е излъгал, че е бил бит, стана ясно след негово признание в ефира на НоваТВ. В разговор по телефона той бе категоричен, че никой не го е нападал. "Това беше чист рекламен трик и вие се вързахте", каза буквално писателят вчера сутринта пред медията.

Няколко часа по-късно в същия ефир той смени версията: "Преди около 7- 8 месеца, с един мой приятел от детинство се хванахме на бас, че мога да изманипулирам манипулаторите - това сте вие, медиите. И сме се хванали на една бутилка уиски, той си мълчи. Аз не съм добър актьор, но знам как да изградя сюжет и го изградих", обясни писателят.

Нападение все пак е имало, както се вижда от белезите на Даверов.

„Имам белег още, но това не е същественото. Аз го използвах просто, за да си довърша сюжета. Връщах се от Търново и бях купил на жена ми някакви деликатеси да се подмажа, че тя не ми позволява, нито децата ми, да пия алкохол, а бях изпил към стотина грама водка. Въобще не можах да разбера какво стана, те минаха за 10 секунди и заминаха и единствената ми загуба е, че каймата изчезна - предполагам, че съм я изпуснал", разказа още писателят.

Даверов се извини на издателя си затова, че го е въвлякъл в тази постановка.

„Изиграх го и него, защото иначе нямаше да участва автентично в спектакъла, но най-лошото беше, че и децата и жена ми ми се разсърдиха като разбраха, че и тях ги играя", каза още Даверов.