Предстоящи събития в страната за утре, 22 ноември
Секция: Предстоящи събития
21 Ноември 2014 20:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 22 ноември

***
София /КРОСС/ От 09.30 часа в хотел „Шератон" ще се проведе международно изложение на следдипломното бизнес образование.

***
София /КРОСС/ В Софийска градска художествена галерия ще се проведе втората лекция от образователната платформа „Въведение в съвременното изкуство" на тема: „Технология отвъд средствата. Една история на дигиталните изкуства".

***
Ботевград /КРОСС/ От 11.30 часа на територията на Държавно горско стопанство „Ботевград" министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще представи мерки, които министерството ще предприеме за ограничаване на незаконната сеч на дървесина.

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа в Концертната зала на Младежки дом - Варна ще се проведе награждаването на лауреатите в деветото издание на Националния конкурс за литературно творчество и визуални компютърни изкуства „Морето, морето, морето..." Варна 2014 г.


***
Пловдив /КРОСС/ От 10.00 часа на Главната до бившата Руска книжарница ще бъде организиран благотворител базар на изделия, изработени от децата в „Олга Скобелева" и техните приятели от МО в БСП - Пловдив.

***
Стара Загора /КРОСС/ От 11.00 часа в зала „Иван Вазов" кметът Живко Тодоров ще открие турнир по бадминтон.