Предстоящи събития в страната за днес, 23 ноември
Секция: Предстоящи събития
23 Ноември 2014 09:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Предстоящи събития в страната за днес, 23 ноември

***
София /КРОСС/ От 09.30 часа в храм-паметника „Св. Александър Невски", ще се състои тържествена литургия отслужена от Негово Светейшество Неофит - Патриарх Български и митрополит Софийски и Високопреосвещените митрополити, членове на Св. Синод на Българската православна църква. На литургията ще присъстват и народни представители.

***
София /КРОСС/ От 09.15 часа пред Паметника на Съветската армия, ще се проведе акция в защита на историческите паметници, в която ще вземат участие над 300 представители от 45 държави - участници във Международният младежки форум „Младежта строи бъдещето".

***
София /КРОСС/ От 09:30 часа в Хотел „Централ Форум", конферентна зала №2 (бул. „Цар Борис III" № 41) ще се проведе национална среща на пациентите с ГИСТ в България.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа в хотел „Хилтън", ПП "България без цензура" ще проведе пресконференция. На събитието ще присъстват председателят на партията Николай Бареков , зам.председателите Светлин Танчев, Росен Петров и Рада Коджабашева и други представители от ръководството.

***
Благоевград /КРОСС/ XIII Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда" Банско ще бъде закрит с гала концерт в салона на читалище „Никола Вапцаров".

***
Велико Търново /КРОСС/ От 14.00 часа на Централна сграда на библиотеката ще се проведе Национален семинар за професионално развитие по дейност e-Twinning по Програма „Еразъм +".

***
Свищов /КРОСС/ От 09.30 часа ще бъде открита Международна конференция „Бъдещето на Долен Дунав" в корпус „Юг" на Стопанска Академия „Д. А. Ценов".