Black Friday на eMAG наближава
Секция: ИКОНОМИКА
27 Ноември 2014 16:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Black Friday на eMAG наближава

/КРОСС/ За втора поредна година eMAG - най-големият електронен магазин в Централна и Източна Европа, организира кампанията Black Friday в България. Стартът й е след броени часове, рано сутринта на 28 ноември, и ще продължи до полунощ, като хиляди стоки във всички продуктови категории ще бъдат с намаления до 70%.

Мащабната промоционална кампания беше отбелязана с два парашутни скока, като за първи път в България във вторник бе изпълнен wingsuit парашутен скок над центъра на София. Световноизвестният екстремен скачач Иво Нинов скочи от 2000 м с уникален костюм, позволяващ му да се придвижва свободно в небето над центъра на столицата, а заедно с него „излетя" и един от най-опитните парашутисти в България - Драгомир Недков. Атрактивните моменти от скоковете над София с кадри от столицата от птичи поглед „подгряват" очакването на потребителите за Black Friday - най-голямата шопинг кампания на eMAG.

„Това е най-изгодната шопинг кампания на годината и е за много ограничен период от време - само за един ден. Нещо повече - офертите са валидни до изчерпване на количествата, затова препоръчваме на клиентите да се подготвят предварително, за да имат по-добър шанс да се възползват от най-добрите оферти. Те могат да се регистрират на сайта предварително и да останат логнати, което ще им позволи да финализират поръчките си само с 2 клика. Също така ще изпратим предварителна информация за най-атрактивните оферти на нашите абонати през нощта на 27 ноември", казва Огнян Лахчев, Маркетинг директор в eMAG.bg.

Тази година търговецът ще предложи като част от кампанията Black Friday намаления на голямо разнообразие от продукти - не само на традиционната електроника, но и в категории, които се развиха значително след последния Black Friday през 2013 г. - книги, PetShop, играчки, бебешки продукти, спорт, козметика и офис консумативи.