Огнян Минчев към ПФ: Колко време се надяват да изкарат на власт с подобни назначения?
Секция: ПОЛИТИКА
28 Ноември 2014 11:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Огнян Минчев към ПФ: Колко време се надяват да изкарат на власт с подобни назначения?

/КРОСС/Участието на Патриотичния фронт в парламентарното мнозинство беше единствената възможност да се избегне създаването на т.нар. "гъвкаво мнозинство". Но патриотите не намериха сили да се справят със задачата, която трябваше да им е приоритет - да се заемат с проблемите на българския национален упадък. Вместо това - "хванаха се за назначаването на български офицер с турско име за зам.-министър на отбраната" и назначиха за шеф на парламентарната комисия по култура депутат, който няма нищо общо с културата.

"Има ли стойностни хора в този ПФ? Не изглежда да има" - коментира в социалната мрежа политологът Огнян Минчев.

Ето статуса на Огнян Минчев във Фейсбук: 

Бях един от хората които подкрепяха категорично интегрирането на Патриотичния фронт в парламентарното мнозинство. Това беше единствената възможност - от аритметична гледна точка - да се избегне създаването на т.нар. "гъвкаво мнозинство", което да бъде на практика контролирано от тези, които направиха преврата "Костинброд", тези, които създадоха проблема # кой, тези, които разграбиха държавата - с последния си акт на грабеж през КТБ ни ограбиха с над 4 млрд. лева. Но моята - и на другите като мен - подкрепа за участието на Патриотичния фронт във властта сега се връща върху всички нас по логиката на старата поговорка: "с техните камъни - по техните глави".

Ако тези хора са патриоти, националисти, както щете ги наречете - те трябваше от деня първи на това управление да се заемат с проблемите на българския национален упадък и да ги изведат в челото на публичния дебат и политическите решения. Очевидно нямат сили - нито морални, нито интелектуални - за подобна задача. Хванаха се за назначаването на български офицер с турско име за зам.-министър на отбраната... Бил "човек на Ердоган"... С две думи - предател.

Доказателствата? Няма такива.

Знаят ли г-да патриотите какво следва от обявяването на един офицер за предател? Или съд и наказание за офицера, или позор за клеветника!

Има ли стойностни хора в този ПФ? Не изглежда да има...

Вчера за шеф на парламентарната комисия по култура бе избран депутат, който не само няма нищо общо с културата. Той има политическа биография, свързана с ксенофобската великоруска секта Атака, с милиционерското задкулисие на пост-комунизма и с олигархичните протекции за кариерата си - включително с одиозното му инсталиране като "архонт".

Подиграват ли се с културата и с медиите г-да депутатите? Наказват ли ги?

Колко време се надяват да изкарат на власт с подобни назначения? Или имат намерение да извадят сопата с предупреждението - "каквото ви определим - това ще е..."

Ако тези са патриоти - аз съм ескимос. Извинете...!