Директни полети София-Бари през летния сезон
Секция: Туризъм
08 Декември 2014 17:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Директни полети София-Бари през летния сезон

/КРОСС/ Българите ще летят директно от София до италианския град Бари през предстоящия летен сезон, съобщава туристическата агенция eSKY. 

Полетите до столицата на регион Пулия ще стартират на 30 май и ще бъдат осъществявани всяка събота до края на септември 2015 година.

До пристнищния град, разположен на Адриатическо море, ще лети италианската авиокомпания MistralAir. От eSKY припомнят, че миналата година този превозвач стартира сезонна линия от София и до Катания, полети по която ще продължат да бъдат осъществявани и през лятото на 2015 година.

Билети до Бари може да бъдат резервирани чрез агенцията по телефона или чрез сайта на авиокомпанията. Цените на полет в едната посока започват от 75 евро с включен 7 кг ръчен и 15 кг регистриран багаж. Полетът от София е в 13.45 ч., а от Бари - в 10.30 часа.

Макар да не е главна туристическа дестинация, Бари има своето очарование, интересна история, традиции и забележителности. Директните полети дотам ще бъдат удобна и изгодна възможност за туристите, които искат да опознаят района на Южна Италия.