Откриват библиотека за пациентите в ИСУЛ
Секция: Здраве
15 Декември 2014 08:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Откриват библиотека за пациентите в ИСУЛ

/КРОСС/Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Царица Йоанна - ИСУЛ" и Пациентски организации „Заедно с теб" ще открият първата библиотека за пациенти в Клиниката по ортопедия и травматология. 

Инициативата е на: УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ" (Клиника по ортопедия и травматология и Клиника по УНГ болести), Пациентски организации „Заедно с теб, Асоциация за репродуктивно здраве, бременност и грижа за децата „Усмихни се", Алианс на трансплантираните и оперираните АТО „Бъдеще за всички", Асоциация на пациентите със сърдечно-съдови заболявания, Институт по иновации, Издателство „Изток-Запад".

Събитието „Усмихни се и ще успееш. Библиотека за теб. Всичко е в ръцете ти" е на 17 декември 2014 г. от 12 часа. Поканени са деца, пациенти на болницата, лекари, медицински сестри, журналисти, автори на книжките, които ще бъдат дарени на Клиниката по ортопедия и травматология и на Детско отделение към Клиниката по ушни-носни и гърлени болести.

На пресконференция ще бъдат изнесени резултати от проучване за удовлетвореността на пациентите от здравните услуги в болницата.