Отборът на Софийската математическа гимназия е новият „Мтел талант”
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Декември 2014 13:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Отборът на Софийската математическа гимназия е новият  „Мтел талант”

/КРОСС/ Учениците от Софийската математическа гимназия са поредните способни млади хора, които завоюваха титлата „Мтел талант". Креативните видеа и снимки, които математиците качиха на Loop.bg, акумулираха 1 346 057 лайкове зa близо месец. Благодарение на Мтел, всички те вече стягат багажа за своята кауза - международното състезание на университета „Харвард", в което ще вземат участие през февруари 2015 година. 

Гласуването бе прекратено на 15 декември, понеделник, точно в 12 ч., а в кратко видео, излъчвано на живо на Loop.bg, победителят бе обявен от първият „Мтел талант" - младата и талантлива певица Люба. Харизматичната изпълнителка лично връчи на математиците и билета за САЩ под формата на чек, осигурен от телекома.

123 097 гласа в повече за „Математика форевър" успяха да надвият достойната конкуренция на „Открита класна стая" - каузата на Английската гимназия „Гео Милев" в Бургас.

Надпреварата между възпитаниците на двете училища на Loop.bg събра общ брой от 2 569 017 гласа за всички 19 видеа и 3 948 снимки, одобрени на сайта по време на състезанието, а техните фенове останаха верни на първоначалното си намерение да „превъртят интернета".

Преди близо два месеца младежката тарифа Mtel loop се завърна с тонове мобилен интернет към Facebook и VBOX7 и с предизвикателство към Иван Тишев и Били Хлапето. Двете момчета се обзаложиха кой от двамата ще успее да „превърти интернета" с новия тарифен план Mtel loop и се бориха за подкрепата на феновете, като случваха различни нестандартни изяви в сайта Loop.bg.

С коледните промоции от Мтел и намалени месечни такси от 8,90 (за Mtel loop M) до 18,67 лв. (за Mtel loop L) и до 5000 включени минути и SMS-и и 500 МВ мобилен интернет Mtel loop предлага на младите възможност за напълно свободна комуникация.

Има и още - от 9 декември 2014 до 9 февруари 2015 г. Мтел пуска пакета на популярното мобилно приложение за комуникация Viber напълно безплатно за всички нови и настоящи абонати на тарифните планове loop basic, xs, s и m.