Един загинал, двама полицаи ранени при катастрофа с патрулка
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Декември 2014 10:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Един загинал, двама полицаи ранени при катастрофа с патрулка

/КРОСС/Един човек загина, а двама полицаи бяха ранени при тежка катастрофа във Видин.

Иницидентът е станал около 00:00 часа на пътното платно след надлеза на булевард "Панония" в посока към сградата на Здравноосигурителната каса в града. Автомобил се е блъснал в стълб, а докато полицаите описвали инцидента, друга кола се врязала в патрулката.

„При установен удар на автомобил в стълб в този участък, но в по-ранен час същата вечер, патрул на полицията отива на място, констатира произшествие и пише акт за административно нарушение. В този момента движещ се автомобил с висока скорост блъска полицейския патрул. При удара са ранени двама полицаи, а един човек е загинал", обясни от мястото на произшествието Красимир Живков, началник на отдел „Охранителна полиция" към ОД на МВР-Видин.

Пострадалите полицаи са настанени в Спешното отделение на МБАЛ „Света Петка" във Видин. Медиците извършват необходимите грижи за тях, но няма повече информация за тяхното състояние.

На мястото на произшествието има полицейско присъствие и Пътна помощ. Извършва се огледи и протичат следствени действия. Движението в този участък на булевард „Панония" е ограничено. Затворено за движение е и едното платно на надлеза. Има наличие и на полицейски патрули.