Гонзо отвърна на Херо
Секция: СПОРТ
19 Декември 2014 18:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гонзо отвърна на Херо

София /КРОСС/ Мениджърът на Левски Георги Иванов категорично отрече обвиненията на Димитър Димитров към него и сподели , че се чувства обиден и огорчен от думите на треньора.
Припомняме, че преди ден на специално организиран брифинг Херо обяви, че лошата комуникация с Георги Иванов е сред основните причини за отказа му да поеме Левски от зимата. Димитров обяви, че Иванов не отговарял на неговите позвънявания.
„Първо съм обиден и огорчен от това, което направи Димитров. Причините са лични, защото аз съм виждал пет или шест пъти с него в последните месеци. Неслучайно съм го канил няколко пъти да бъде треньор през сезона. Октомври му предложихме апартамент да бъде тук и да следи процеса. И смятам, че всичко това, което направи на пресконференцията бе некоректно и грозно. Мислех да не отговарям, но аз бях атакувам и съм спортен директор на Левски, така че се наложи", започна Иванов.
„Първото нещо, Херо през октомври замина за Холандия на разноски на Левски да гледа играчи. Той е треньор и дава списък с играчи, с които преговарят после директорът. Собственикът на клуба ме помоли да опазим достойнството на Димитър Димитров, но смятам, че достойнството на Херо е под съмнение".
„Бил съм три пъти в Бургас, преди мача във Варна пак се видяхме. Имахме среща в понеделник. Няма как да казва, че не е в течение на процесите в Левски, при все, че Петър Колев, който е негов помощник, е в треньорския щаб. Ако той искаше, щеше октомври месец да е на Герена и да се запознае с качествата на играчите".
„Вярно в Левски са трудни времена, през тези месеци се опитвахме да работим и да стабилизираме клуба, за да дойде той да работи".
„На 17-и имах среща с Херо, на която той дори не ми се обади, че няма да дойде. Няма такова нещо, че не съм му вдигал телефона. Ако го е казал това, значи е лъжец", завърши Иванов по темата „Димитър Димитров".