Предстоящи събития в страната за утре, 20 декември
Секция: Предстоящи събития
19 Декември 2014 21:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 20 декември

***
София /КРОСС/ От 14.30 часа на ул. Гюешево 21, вход откъм ул. Охридско езеро ще се състои символична първа копка на къща за деца, лишени от родителска грижа.

***
Бургас /КРОСС/ От 11.30 часа в „Капитанска зала" на хотел „България", министърът на отбраната и съпредседател на Реформаторския блок Николай Ненчев и представители на Блока ще дадат пресконференция по актуални политически теми.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в 22 училище - „Г. С. Раковски", ще се състои състезание по дебати, организирано последното десетилетие, със съдействието на МОН, фондация "Америка за България", СУ „Св. Климент Охридски" и 22 СОУ "Г.С.Раковски". Състезанието ще се състои от 6 кръга на 20 и 21 декември, като финалът ще се проведе на 22 деквмри в Aулата на СУ от 10.00 до 13.00 часа.

***
София /КРОСС/ От 11.30 часа в Националния исторически музей /НИМ/ ще се състои традиционното тържество „В очакване на Коледа".

***
София /КРОСС/ От 19.00 часа в Камерна зала България, български квартет - „София квартет" ще изнесат коледен концерт.

***
Варна /КРОСС/ От 16.00 часа в храм „Св. Атанасий" ще се проведе беседа на тема: „Парамии за Рождество Христово".

***
Велико Търново /КРОСС/ От 12.00 часа на сцената в парк „Марно поле" ще се проведе възстановка „Пламенен ден - Игнажден" с участието на НЧ „Съгласие-Дебелец 1887" гр.Дебелец.

***
Пловдив /КРОСС/ От 11.00 часа в търговски център „Форум Тракия" коледари, водени от кмета на район „Тракия"-Костадин Димитров ще обиколят магазините на комплекса с песни и наричания за здраве и берекет.

***
Силистра /КРОСС/ От 10:00 часа в салона на Община Силистра, под патронажа на кмета д-р Юлиян Найденов, ще се проведе ХХ Коледен фестивал - „Стани Нине, господине".

***
Созопол /КРОСС/ От 19.30 часа в ресторанта на х-л „Селена" ще с епроведе церемония по награждаване на спортист на годината-прессъобщение.