"Под прикритие" тръгва и в Германия
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Декември 2014 20:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Под прикритие" тръгва и в Германия

София /КРОСС/ Най-успешният български сериал, продуциран от Българската национална телевизия - „Под прикритие", тази вечер тръгва и в Германия. Криминалната драма, която предизвика истински фурор още с появата си в ефира, ще се излъчва по немската телевизия Fox. В Германия сериалът се разпространява от дистрибуторската компания „Паладиум Медия".
Това е и втората европейска държава, която излъчва „Под прикритие" този сезон след Румъния, където поредицата на БНТ беше показана в праймтайм по частната Prima TV", каза програмният директор на БНТ 1 Севда Шишманова.
На уебсайта на Fox вече се появиха първите коментари на българи, живеещи там, които изказват радостта си от факта, че ще могат да гледат любимия си сериал и зад граница.
От Fox очевидно очакват голям успех на сериала и в Германия, тъй като поставиха рекламата на първия му епизод на корицата на своята Facebook страница.
Феноменалният успех на „Под прикритие" е без аналог в историята на българските сериали - до този момент четирите му сезона са продадени и се гледат от зрителите в 142 територии в целия свят. Вече има заявка от международния дистрибутор - американската компания „Ню филмс", и за пети сезон.