Предстоящи събития
Секция: Предстоящи събития
22 Декември 2014 07:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития

/КРОСС/София

От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерския съвет.

София
От 10.00 часа в сградата на МО (бул. „Тотлебен" № 34 ) министърът на отбраната Николай Ненчев ще разговаря чрез видеоконферентна връзка с националните командири на контингенти, участващи в операции на НАТО и ЕС.
София
От 11.00 часа заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев ще връчи наградите от конкурса „Еврофермер" 2014 и „Евробизнесдама" в ресторант „Капри". (ул. „Христо Чернопеев 1").

София
От 16.30 министърът на вътрешните работи Веселин Вучков ще се присъедини към детския коледен празник по пътна безопасност, който ще се проведе в зала „Концертна" на Централния военен клуб.

София
От 12.00 часа в пресклуба на БТА учени от Българска академия на науките и изкуствата (БАНИ) ще представят Българската национална доктрина (шеста редакция), която предстои да бъде внесена в Народното събрание от Валери Симеонов.

София
От 11.30 часа в СБАЛ по белодробни болести „Св. София" (бул. „Акад. Иван Гешов" 17) доброволци от Българския младежки Червен кръст ще подарят коледни подаръци на над 100 малки пациенти.

София
От 18.30 часа в Галерия „Академия" на Националната художествена академия ще бъде представена книгата „поредното начало. Българо-арабските отношения 2004 - 2008 година" с автор Петко Дойнов.

София
От 18.30 часа на сцената на Университетски театър НБУ ще бъде представена авторска интерпретация на „Холстомер. Историята на един кон".

Бургас
От 10.00 часа в централният офис на Сдружение „Младежки Глас" ще се състои официално откриване на проекта МИКЦ - Бургас „Гласът на младите.

Бургас
От 13.00 часа в заседателната зала на общината кмета на града Димитър Николов ще се срещне с журналисти.

Бургас
От 14.00 часа, в централата на БСП Бургас на ул. „Фердинандова" 60, ще се проведе пресконференция.

Варна
От 10.30 часа в УМБАЛ „Света Марина" ще се проведе откриване на център по транслационна медицина и клетъчна терапия (трансплантация на стволови клетки).

Варна
От 14.00 часа в сградата на Варненска и Великопреславска Митрополия (площад „Св. св. Кирил и Методий" №1), Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан ще произнесе Рождественското си послание специално за електронните медии.

Варна
В 15.00 часа в Областния съвет на БСП ще се проведе пресконференция на тема: „Ефектът от енергийната политика на ГЕРБ и управляващите партии върху Варна и региона", в която участие ще вземат народният представител Красимир Янков и Явор Куюмджиев.

Велико Търново
В 14.30 часа председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще присъства на откриването на детска площадка, адаптирана за нуждите на деца с увреждания в парк „Марно поле".

Велико Търново
От 14. 30 часа „Сдружение Азбукари" и кметът на община Велико Търново ще открият модерната детска площадка „Азбукари".

Видин
От 11.00 часа заместник-кмет и изпълняващ функциите кмет на общината организира Коледна среща с медиите.

Видин
От 11.30 часа в салона на ОДМВР - Видин ще се проведе брифинг.

Сливен
От 12.00 часа в сградата на ОДМВР - Сливен ще се проведе пресконференция.