Коледни подаръци от Театър "Българска армия"
Секция: КУЛТУРА
22 Декември 2014 10:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Коледни подаръци от Театър "Българска армия"

/КРОСС/За четвърта поредна година Театър "Българска армия" дава възможност на своите зрители да се насладят на нашите новогодишни подаръци, които не се ограничават само до празничните дни, а могат да бъдат отворени и споделени през целия месец ЯНУАРИ! 

На 22, 23, 27, 28, 29 и 30 декември, както и на 4 и 5 януари - касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* на ЦЕНА от 7 лева!
Изберете за себе си, за своите приятели и своите близки - подаръци, които да бъдат отваряни ден след ден, през първия месец на новата 2015!
6 януари (вторник) и 22 януари (четвъртък) - за важните неща, за маловажното в живота и за това всъщност „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН" ще ви разкаже Оскар Уайлд с помощта на нашите прекрасни актьори!
7 януари (сряда), 15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) - можете да се разположите „В ПОЛИТЕ НА ВИТОША" и да станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политически промени и проблеми, актуални и днес.
8 януари (четвъртък) - ще се насладите на „БАНДИТСКА ОПЕРА"! Спектакъл, който ще Ви забавлява с премеждията и нравите на измамниците, шмекерите, крадците, леките жени и съвремените бандити. Мюзикъл, в който цялата плеяда от звезди на ТБА ще пеят на живо пред очите Ви под акомпанимента на „Бандити бенд" - Дони, Коцето - Калки и Мишо Шишков. Не пропускайте този спектакъл!
9 януари (петък) и 25 януари (неделя) - комедията на Уилям Шекспир - „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО" ще Ви предложи оплитането и разплитането на една много объркана любов, с хумор и щастлив финал.
10 януари (събота) и 30 януари (петък) - хитовата комедия „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ" ще Ви очаква с нови следи и предизвикателства в криминалния сюжет.
11 януари (неделя) и 23 януари (петък) - в хитовия за няколко поколения зрители - „СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ" Ивайло Христов, Дони и Коцето - Калки ще очакват Вас и Вашите приятели, за да отпразнувате заедно именните им дни с много добро настроение и много хубава музика.
12 януари (понеделник) и 24 януари (събота) - ще ви поканим на по бира със симпатичния „ШВЕЙК".
13 януари (вторник) и 31 януари (събота) - не пропускайте да се докоснете до българския дух, да усетите българската воля и да се срещнете с достойнството на българщината в спектакъла по епохалния роман на Димитър Талев - „ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК"!
14 януари (сряда) в „ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР" - Васил Михайлов, Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян ще Ви преведат през лабиринтите на най-старата история - за любовта, тази на Дон Жуан. Спектакълът се препоръчва на всички настоящи и бъдещи двойки!
На 14 януари (сряда) и 24 януари (събота) - можете да послушате малко „ОТКРАДНАТИ РАЗКАЗИ" на Камерна сцена „МИРАКЪЛ" от 19:30ч.
15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) - от 19:30 на сцена „МИРАКЪЛ" Милен Миланов и Александър Дойнов ще ни накарат да се замислим за това, дали вече не сме станали „ЕМИГРАНТИ" в собствената си държава.
16 януари (петък) - изненадайте приятелите си със сластния и предизвикателен „ДЕКАМЕРОН" по Джовани Бокачо. Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Ви гарантира, че този спектакъл ще отвори апетитa Ви за още и още театър!
17 януари (събота) - ще узнаете как се дават и взимат „ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ" от 19:30 на сцена „Клуб - МаксиМ".
20 януари (вторник) - с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека - кучето „безпощадно" и неуморно ще Ви разсмива и забавлява комедията „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА"!
21 януари (сряда) - „ЙЕРМА" ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена - за даденото и недаденото; за търсенето и изгубването; за любовта и безразличието.
23 януари (петък) от 19.30 на сцена-клуб „МаксиМ" - Николай Урумов ще представи своя моноспектакъл „ЛАЛУГЕР".
29 януари (четвъртък) - ще потънете в нежните ласки на любовта заедно с Радина Кърджилова, Явор Бахаров и звездната трупа на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ" в най-лиричната Шекспирова пиеса - „РОМЕО И ЖУЛИЕТА".
Най-добрите актьори и съзвездие от прекрасни представления - всяка вечер от месец януари при това само за 7 лева!

Не се колебайте и направете своя новогодишен подарък с Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ"!
Очакваме Ви на касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ" в празничните дни - 22, 23, 27, 28, 29 и 30 декември, а също и на 4 и 5 януари - БИЛЕТИ НА ЦЕНА 7 лева!

От театъра уточняват, че намалението не важи за спектаклите: 
„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО" ,
„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА",
„КАМЕН ДОНЕВ И „ОРКЕСТЪРЧИ" И „ЖЕНИТБА"