Инфаркт събори известен бургаски адвокат и политик
Секция: БЪЛГАРИЯ
24 Декември 2014 11:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Инфаркт събори известен бургаски адвокат и политик

/КРОСС/ Бургаският адвокат и лидер на общинската структура на БСП Лява България Евгений Мосинов е получил инфаркт и е настанен в специализирана болница.
Известният юрист, който е и общински съветник, не се е почувствал добре в последния работен ден преди дългата коледна ваканция. Приет е по спешност в бургаския кардио център „Понтика", където състоянието му е стабилизирано. Според източници от болницата Мосинов се чувства добре, предстои да бъде изписан за домашно лечение като изследванията му ще продължат в началото на годината.
Социалистът е известен като най-активен опозиционер и критик на управлението на ГЕРБ в Бургас. Той представляваше като адвокат семейството на загиналия под паднало дърво Пейо Янчев. Делото приключи в полза на роднините.
Точно преди година се разигра интрига с управлението на най-големия курорт Слънчев бряг - изненадващо Евгений Мосинов бе изваден в последния момент от проектосъстава на директорския борд на АД-то. Коментарите бяха, че този номер ме е скроен от "свои".
Мосинов е щастлив баща на дъщеря студентка и малък син, пише "24 часа".