Веселин Ранков пътувал в катастрофиралия край Шумен автобус
Секция: БЪЛГАРИЯ
27 Декември 2014 12:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Веселин Ранков пътувал в катастрофиралия край Шумен автобус

София /КРОСС/ Актьорът Веселин Ранков е пътувал в катастрофиралия край Шумен автобус.
"Беше страшно, разминахме се на косъм", разказа той пред Нова телевизия.
Ранков с умивка каза, че може и да е нямало интервю след този жесток инцидент, който като по чудо се е разминал без сериозни последици за пътниците.
"Най-неприятното впечатление, което ми направи при инцидента беше причината, поради която ние не можахме да се евакуираме от автобуса, тъй като липсваха чукчета, за да разбием прозорците и да излезем. Добре че едни младежи, пътуващи в кола с шуменска регистрация спряха и разбиха предното стъкло на автобуса", обясни актьорът Веселин Ранков.
Репортерът Ася от предаването "На кафе" по "Нова телевизия" също е пътувала в злополучния автобус. Тя разказа как вторият шофьор е спял непробудно до нея и пътниците сами са си погрижили за своята безопасност, евакуирайки се през аварийния люк.
От фирмата-превозвач обявиха, че всички пътници ще бъдат обезщетени, след като подадат жалба.
Припомняме, че снощи малко след полунощ автобус се обърна в канавка на автомагистрала „Хемус", близо до Шумен, в новата пътна отсечка на аутобана, в посока Белокопитово.
От фирмата превозвач категорично отричат шофьорът да е заспал зад волана, а пътниците били извозени за половин час. Като причина за инцидента посочват заледеното платно, поради което автобусът поднесъл и се е обърнал в канавката.