Форумът на Мтел отбелязва първия си рожден ден с повече от 6 хиляди потребители
Секция: ИКОНОМИКА
08 Януари 2015 12:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Форумът на Мтел отбелязва първия си рожден ден с повече от 6 хиляди потребители

/КРОСС/ Само за една година от създаването си форумът на Мтел успя да привлече повече от 6 хиляди оннлайн потребителите в България, а платформата вече е посетена над 400 хиляди пъти.

Днес във форума може да бъдат намерени близо 2100 теми - с над 2000 повече от първоначалните, които сега обединяват над 15700 мнения.

Така форумът на Мтел затвърждава основната си цел, а именно клиентите на Мтел и феновете на мобилните технологии да общуват всекидневно помежду си, да обменят опит и да получават полезна информация за продуктите и услугите на компанията.

Мтел се стреми не само да увеличава броя на коментарите във форума, но те да бъдат и максимално полезни за потребителите на телекома. Силно нарастващият интерес и голямата активност в категориите „Интернет и ТВ", „Разговори" и „Устройства" през последните 12 месеца доказват успеха на компанията в тази посока.

Едни от най-посещаваните теми във форума са свързани с устройствата с операционна система Android и тези с марката Lenovo.

По случай рождения ден на форума, Мтел ще раздаде технологични награди на най-верните си фенове. От днес до 22 февруари потребителите могат да се включат в играта на телекома и да спечелят таблет Lenovo и външни преносими батерии за смарт устройства. Предизвикателството пред потребителите е да споделят във форума своята любима тема, която през годината им е била най-полезна и да разкажат с какво.