Студентка по медицина ще представи България на престижен конкурс за красота
Секция: Шоубизнес
24 Януари 2015 13:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Студентка по медицина ще представи България на престижен конкурс за красота

/КРОСС/Лидия Иванова е българката, която ще представи България в престижния благотворителен конкурс Queen of the Universe, който тази година ще подкрепи децата от Третия свят и е под егидата на UNESCO, съобщи бТВ. 

Потенциалът ѝ за успех е забелязан от продуценти и режисьори, които тя среща на наградите „Еми", където попада съвсем случайно и по нейни думи „на късмет".

Като студентка по медицина в Лос Анжелис Лидия споделя, че за нея е много важно да бъде в помощ на хората. Това е и главната предпоставка красивата българка да разработи проект с помощта на Наталия Симеонова, носещ името „Предай нататък, за да сбъднеш мечта", който ще представи на конкурс а през месец април.

Освен че учи медицина, амбициозната млада жена посещава школата на Ивана Чабър по актьорско майсторство, работи с човек, който и помага в усъвършенстването на английския език и изчистването на диалекта.

Емоционално споделя, че най-трудно в големия град тя се справя с липсата на родителите и приятелите си, с това да напуснеш страната си и да бъдеш сред чужди хора.

Лидия обича трудностите и ги смята за предизвикателство. Казва, че най- важното е по пътя към върха е да имаш поддръжници, да следваш сърцето си и да мечтаеш.