Джамбазки: Важното е какво реално правим за хората
Секция: ПОЛИТИКА
25 Януари 2015 11:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джамбазки: Важното е какво реално правим за хората

София /КИРОСС/ Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира активността на българските представители в Европейския парламент и неговото трето място в класацията в студиото на БНТ, като подчерта, че е важен не рейтингът на депутатите, а какво реално са направили за хората. Той защити Станишев, че той по темата за защитата на българския национален интерес в Македония е правил обосновани и разумни изказвания. Тази класация е направена, за да си гониш нещата, които са важни, подчерта Джамбазки.
Когато подкрепяш едно правителство, искаш или не искаш, носиш отговорност за неговите успехи или провали, коментира Ангел Джамбазки участието на Патриотичния фронт в коалиционното управление, макар и без министри. Това е единственият начин да бъдат изолирани политически организации, които са известни със своята корумпираност или със своите ненационални подходи в управлението, като Движението за права и свободи, ние не виждаме как ще се случи по друг начин, поясни той.
Ако говорим за проевропейско поведение, не е ДПС партията, която може да говори за такова, защото тя води своето начало от противозаконно, нелегално т.н. Турско освободително движение, което е терористична организация и което взривява дом за майки с деца, заяви Ангел Джамбазки.