AVON Beauty Academy представи топ тенденциите в грима за пролет/лято 2015 г.
Секция: ЛЮБОПИТНО
29 Януари 2015 16:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
AVON Beauty Academy представи топ тенденциите в грима за пролет/лято 2015 г.

София /КРОСС/ Марка №1 в декоративната козметика в България AVON организира първата AVON Beauty Academy у нас. В рамките на събитието бяха представени трите най-хитови грим визии за сезон пролет/лято 2015 г. Вдъхновен от Седмиците на модата и най-актуалното в козметичния бранш, експертът по красота и гримьор на AVON Зоран Коцов разкри тънкостите на трите тенденции и сподели с участниците в Академията полезни съвети за перфектна визия.

„Вече 16 години AVON предлага на българката качествени и иновативни продукти на достъпни цени. Освен революционните формули и богатия избор декоративна козметика, ние имаме на своя страна и екип експерти по красота, сред които е и гримьорът на AVON Зоран Коцов. С негова помощ решихме в рамките на AVON Beauty Academy да дадем на жените конкретни съвети за това как лесно да постигнат най-хитовите грим визии за идния сезон и у дома", сподели Юлия Златанова, специалист PR и реклама в AVON за България, Албания и Македония.

Професионалист с над десетгодишен опит в изкуството на грима, Зоран демонстрира трите най-актуални тенденции за пролет/лято 2015 г., предлагащи класическа, ежедневна и по-дръзка грим визия.

- Класическият грим „Котешки поглед" е с акцент върху очите, подчертани с тънка очна линия Mega Effects и нежни сенки True Color в кафяво-бежовата гама. За устните използваме леко коралово червило Ultra Color Indulgence.
- Вечерната и дръзка визия „Тюркоазени нощи" е за по-смелите момичета. Перфектният тен на лицето се постига с матиращ фон дьо тен Calming Effects, a aкцентът пада върху очите, които са силно подчертани с тъмносин молив и преливащи се нюанси на гелообразни сенки Extra Lasting в синьо и бежово в основата на веждите. За по-плътни устни Зоран използва кафеникаво червило Ultra Color Indulgence.
- Нежната и подходяща за ежедневието визия „Летен флирт", в която гримът подчертава естествената красота, използвайки по-светли тонове както на очите, така и на устните. Звездите във визията са четворка сенки за очи True Color и червило в неутрален цвят Ultra Color Indulgence.

"Избрах визии, с които всяка дама може да се почувства красива във всеки един момент от ежедневието. През пролетта и лятото на 2015 г. най-актуални ще са естествените и свежи цветове, розовото и бежовото. По-смелите момичета могат да заложат на подчертани в синьо очи - една от най-горещите тенденции за сезона", посъветва топ гримьорът Зоран Коцов.

AVON Beauty Academy бе сцена и за премиерата на най-новия продукт в грим портфолиото на AVON - революционната спирала Winged Out за невероятно удължени и „пърхащи" мигли. Уникалната гарвановочерна формула е обогатена с удължаващи фибри за максимална дължина и плътност, а прецизната четка, вдъхновена от лекотата на перце, разресва дори най-късите мигли и ги прави безупречно подредени. Новата спирала Winged Out, както и всички продукти от портфолиото на AVON, можете да поръчате на своя Представител или онлайн на AVON.BG.