TLC приветства любовта във всичките й форми през февруари
Секция: Шоубизнес
02 Февруари 2015 11:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
TLC приветства любовта във всичките й форми през февруари

/КРОСС/TLC, женският развлекателен и лайфстайл канал, част от портфолиото на Discovery Networks, отбелязва месеца на любовта с премиери на нови предавания и неизлъчвани епизоди на любимите предавания на зрителите. Месец февруари по TLC ще бъде посветен на любовта във всичките й видове и форми. Предстоящата романтична програма включва нови поредици като „За любовта няма възраст", както и премиерни вълнуващи сезони на предаванията „90 дни до сватбата" и „Попаднах в болница заради секс". 

TLC започва началото на най-романтичния месец от годината с поредицата „За любовта няма възраст". Тя стартира на 1-ви февруари, неделя, от 21:00 ч. по TLC и разкрива вълнуващите истории на шест британски двойки с голяма възрастова разлика. Те са решени да докажат, че фактът, че са от различни поколения, не е пречка пред истинската любов. За пръв път ще видим и чуем едни от най-искрените любовни истории на хора, които смятат, че разликата във възрастта е само цифра. Вижте техните истории за щастието и трудностите, пред които се изправят ежедневно, за да получат одобрението на обществото във вдъхновяващата поредица „За любовта няма възраст".

TLC изследва границите на безграничната любов и в новия сезон на предаването „90 дни до сватбата". Премиерните епизоди на романтичната поредица започват от 3-и февруари, вторник, от 21:00 ч. и ще ни разкрият света на срещите и браковете между хора от различни държави. Намирането на истинската любов може да ви отведе по различни пътища - от обречени на неуспех срещи на сляпо и скъпи агенции за запознанства до необятния и несигурен свят на онлайн срещите. За група американци любовта прекосява океани и те трябва да се изправят пред последствията от „международния" си романс.

На 19-и февруари, четвъртък, от 22:00 ч. ще надникнем под завивките на влюбените, за да разберем кои са най-шокиращите, нелепи и непредвидени случаи, които отвеждат двойките в болница. „Попаднах в болница заради секс" връща зрителите в спешното отделение, за да чуят още истински истории за инциденти при секс, разказани от самите двойки и лекарите. Забавната поредица на TLC представя комичните и вълнуващи документални възстановки на най-абсурдните и забавни инциденти, възникнали по време на секс. В това уникално издание се запознаваме с невероятни, но истински интригуващи и комични истории с щастлив край, които представят мощните импулси на сексуалното желание.

В Деня на любовта, 14-и февруари, TLC ще изненада зрителите с два епизода от поредицата „Омъжих се за гангстер" от 19:00 ч. Поредицата предлага напълно нов поглед към света на организираната престъпност и представя историите на жени, които получават безпрецедентен достъп до този потаен свят, в който нарушаването на сватбения обет може буквално да ги убие.

Програмата на TLC продължава с епизод от „По-добре да нямаше сватба" с начален час 20:00 ч. Вижте комичните възстановки на невероятни сватбени кошмари, сполетели без предизвестие няколко влюбени двойки. Поредицата доказва, че любовта невинаги завършва щастливо.

Час по-късно „Сестри по кръв" ще превземат екрана с епизод от поредицата. Подгответе се за забавленията и изненадите, на които момичетата се натъкват под слънчевите лъчи и превземат Оушън Сити за моминското тържество на Кайла.

Тези и още много поредици за различните измерения на любовта очаквайте всеки ден от февруари само по TLC.