„Еврофутбол”: Приключи конкурсът за спортни таланти
Секция: СПОРТ
24 Февруари 2015 15:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Еврофутбол”: Приключи конкурсът за спортни таланти

/КРОСС/ Вчера, 23 февруари, бе последният ден, в който всички атлети на възраст до 25 години, занимаващи се с индивидуални спортове, можеше да кандидатстват за финансиране от „Еврофутбол". Набирането на кандидатури по програма „Спортни таланти", която букмейкърската къща организира съвместно с Фондация „Работилница за граждански инициативи", започна точно преди месец - на 23 януари. Максималната сума, която ще получат одобрените спортисти е 5 хил. лн., а кои ще са победителите в четвъртото издание на инициативата, ще стане ясно в края на март. Дотогава специално жури, т. нар. Група на съветниците, ще разгледа проектите и ще даде своите оценки за всеки от тях.

Медийни партньори на програма „Спортни таланти" са вестниците „Стандарт" и „Еврофутбол", Дарик радио, агенциите КРОСС и БГНЕС, сайтовете Sportal.bg, Viasport, Bgathletic.com, Dir.bg, Actualno.com, Sportline.bg, Ngobg.info, Winner.bg, Chuime.bg, телевизиите ТВ7, News7 и Канал3, както и радиата БНР, N-JOY, bTV и Z-Rock.

Четирите издания на програма „Спортни таланти" са част от мащабния социален проект на „Еврофутбол - „Печелиш и помагаш". Той стартира през 2007 година. До момента чрез него са реализирани 18 кампании, насочени към различни проблемни сфери от нашия живот.