Убийството на Немцов е опит за преврат
Секция: Коментари
28 Февруари 2015 01:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Убийството на Немцов е опит за преврат

/КРОСС/ Путин, който в момента има 85% реален рейтинг и никаква вътрешна опозиция не може да представлява за него риск, понася най-големи щети от това убийство. Той би имал най-малкия мотив да го поръча. 

Самото убийство прилича на майданските провокации, когато наемници-снайперисти стреляха по полицаите и протестиращите, за да ескалират напрежението и да принудят Янукович, който вече се бе съгласил на предсрочни избори, да избяга, за да се осъществи преврат.

Това убийство е опит за преврат срещу Путин и може да е организирано както от вътрешната му опозиция от олигарси, засегнати от икономическата блокада, така и от Порошенко и украинските нацисти с любезното съдействие на американските служби.

Щатите няма да мирясат докато не унищожат Русия или я доведат до състоянието, когато Немцов й беше вицепремиер. Дали ще успеят? По-вероятно - да, като гледам безскрупулния начин, по който действат.

Санкциите дадоха ефект - ето го. Неслучайно те бяха насочени към конкретни хора. По начало санкциите не бяха замислени да ударят Русия, американците знаят много добре, че това не може да помогне, а да настроят конкретни хора, които, губейки милиарди, ще тръгнат срещу Путин, за да си ги върнат. Много проста и ефективна схема

Явор Дачков