Marvel пусна трети трейлър към „Отмъстителите: Ерата на Ултрон" /видео/
Секция: ЛЮБОПИТНО
04 Март 2015 21:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Marvel пусна трети трейлър към „Отмъстителите: Ерата на Ултрон" /видео/

/КРОСС/ Marvel пусна нови, трети трейлър към филма „Отмъстителите: Ерата на Ултрон". Филмът на Джос Уедън е епично продължение на най-мащабния филм за супергерои, който събра на едно място много от супергероите на Marvel.

В първата част на поредицата видяхме как рамо до рамо се борят героите Железният човек, Капитан Америка, Тор, Хълк, Черната вдовица и Хоуки, които бяха събрани от Ник Фюри, за да избавят света от надвисналата заплаха. Този път отново ще видим познатите ни супергерои, но в нова мисия за борбата за спасяването на човечеството.

В "Отмъстителите 2: Епохата на Ултрон" действието на сюжета се развива, като продължение на първата част, но имайки предвид, че събитията от "Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител", "Тор 2: Светът на мрака" и "Железният човек 3″ вече са се случили. Очаква ни присъединяването на два нови персонажа - Алената Вещица и Живака.
Познатите ни от първия филм и от редица други продукции на "Marvel Studios" знаменитости, ще бъдат част и от продължението на "Отмъстителите". В ролята на Черната вдовица отново ще видим Скарлет Йохансън, а в тази на Железният човек Тони Старк - известният актьор Робърт Дауни Джуниър. Крис Хемсуърт ще бъде Тор, а Капитан Америка - Крис Еванс. Както и в предишната част Хоуки ще бъде изигран от Джеръми Ренър, Хълк - от Марк Руфало, а Ник Фюри от популярния Самюел Джаксън.

Новите герои в "Епохата на Улторн" ще бъдат Арън Тейлър-Джонсън, в ролята на Живака и Елената Вещица, изиграна от Елизабет Олсън. Познаваме Арън от хитовите филми "Kick Ass" и "Диваци". Той и Елизабет бяха част от актьорския състав на друг известен екшън, а именно дългоочакваното продължение на "Годзила". Този изпълнен със звезди списък ще бъде допълнен и от, станалата известна от ролята си в "Как се запознах с майка ви" - Коби Смълдърс, която отново ще влезе в персонажа на Мария Хил, и Хейли Атуел, която видяхме в "Завръщането на първия отмъстител".

Премиерата на лентата ще се състои на 1 май 2015 г.

Видео