Предстоящи събития в страната за утре, 7 март
Секция: Предстоящи събития
06 Март 2015 21:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 7 март

***
София /КРОСС/ Вицепрезидентът ще открие фотоизложбата „Лявото око" в изложбена зала Експо Баня София на бул. „Мария Луиза" 16. Поводът е международния ден на жената. В изложбата са представени общо 50 творби на 12 автори - жени, носителки на различни награди.

***
Габрово /КРОСС/ От 12.00 часа Меглена Кунева и народният представител от заместник-председателят на Бюджетната комисия в 43-то НС и заместник-председател на ДБГ Димитър Танев ще дадат пресконференция в Галерия „Христо Цокев". Меглена Кунева и Димитър Танев ще се срещнат с кмета и областния управител на Габрово, след което ще проведат среща с актива на ДБГ от 14.00 ч. и с актива на Реформаторския блок от 15.00 ч.

***
София /КРОСС/ От 11.30 часа Фортисимо фамилия и Софийската филхармония под диригентството на Найден Тодоров ще представят пред детската публика в Зала „България" „Приказка за Змея и Самодивата".

***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа за 19-ти пореден път в Бургас ще се проведе осмомартенското рали за жени "Елена Апостолова" паркинга на хипермаркет "Практикер" в к-с "Славейков".

***
Бургас /КРОСС/ От 15.00 часа във Военния клуб в Бургас ще се проведе състезание по история „Моята България" между училищата в града по повод националния празник на България.

***
Варна /КРОСС/ От 9.00 часа в община Варна ще се проведе пресконференция на тема „Интегриране на деца с хронични заболявания и на деца, изискващи специална диета в детските заведения и училищата в община Варна".

***
Варна /КРОСС/ От 10.30 часа в залата на читалище „Просвета 1927" в район „Аспурухово" дамските организации на ПП ГЕРБ във варненските райони „Аспарухово" и „Владислав Варненчик" организират дискусия на тема „Приемното родителство - професия или призвание".

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа пред сградата на Областната администрация във Варна ще се проведе протест организиран от БСП. След това протестът ще премине в шествие по улиците на Варна и ще спре пред сградата на Общината. От БСП призовават варненци да се включат в протеста, за да защитят своите и националните интереси.

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа представителството на Фондация „Ханс Зайдел" за България в сътрудничество със Сдружение „Граждани за европейско развитие на България" организира кръгла маса във Варна на тема „Реформата в образованието - основа за икономическо развитие на България" в конферентна зала №3 на хотел "Черно море".

***
Варна /КРОСС/ От 14.00 часа на борда на флагманския кораб - USS VICKSBURG ще се проведе пресконференция във връзка с посещението на корабите от състава на Втората постоянна военноморска група патрулни кораби на НАТО (SNMG 2) в града.

***
Варна /КРОСС/ От 15.00 часа в зала Варна на община Варна от сдружение Спина бифида и хидроцефалия-България (СБХБ) ще представят резултатите от проект „Работилница за взаимопомощ", в подкрепа на семействата на деца със спина бифида и хидроцефалия.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 08.00 ч. ще се проведе математически турнир на Великотърновския университет за ученици от XI и XII клас - Корпус 3 на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" .

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.00 часа куклен театър ВЕСЕЛ представя „Голямото приключение на малкото крокодилче" /спектакъл на ДКТ-Русе/ - Салон на НЧ „Искра".

***
Кюстендил /КРОСС/ От 15.00 часа във фоайето на общинския театър ще бъде открита фотографска изложба на Петър Петров.

***
Пловдив /КРОСС/ От 15.00 часа, дискусията "Бъдещето на малкия фермер", която ще се състои в зала "Хеброс" на Конгресния център в "Международен панаир Пловдив".

***
Стара Загора /КРОСС/ От 10.30 ч. в залата на ГПЧЕ „Ромен Ролан" ще се проведе ученическа кръгла маса на тема „Философски и исторически аспекти на Холокоста".

***
Стара Загора /КРОСС/ От 13.00 часа ще започне инициативата „Боулинг турнир за здраве" на Ротаракт клуб Стара Загора. Каузата е посветена на „Превенция рака на гърдата".

***
Хасково /КРОСС/ От 11.00 часа младежите от ПП ГЕРБ в Хасковска област ще се включат в кампания срещу разпространението на хепатит С "Хепи ли Си?".

***
Шумен /КРОСС/ От 12.00 до 13.30 часа ще се проведе шествие в подкрепа на подписка-предложение до компетентните държавни органи за извършване на проверка на законността на ски писта "Мечи чал" в Чепеларе, където загина млад шуменец. Шествието ще бъде с маршрут: хотел "Мадара" - пл. "Кристал" - пешеходна зона бул. "Славянски" - пл. "България".