Остават осем дни до края на кампанията „Еврофутбол дава повече!"
Секция: СПОРТ
19 Март 2015 11:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Остават осем дни до края на кампанията „Еврофутбол дава повече!"

/КРОСС/Остават осем дни до края на кампанията „Еврофутбол дава повече!" - това стана ясно, след като букмейкърската къща реши да увеличи срока на инициативата с два дни - до 26.03.2015 г., вкл., поради огромният интерес от страна на играчите. В нея могат да участват всички, пуснали талон за поне 10 лева от спортни залози или за минимум 5 лева от Гонки. И към момента в пункта на ул. „Акад. Борис Стефанов" №1, в Студентски град, София, има най-голям интерес към кампанията, а спортните залози остават най-предпочитани.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ? При осъществяване на предвиждането ще получите от своя букмейкър карта(и), в която могат да проверите своя късмет - скъсайте отрязъка с надпис „Провери тук!" и ще имате шанса да вземете допълнителни печалби от 1 лев, 2 лева или 5 лева, или някоя от предметните награди. Ако видите надписа "Печелиш участие за ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ! Регистрирай се на гърба на талона.", ще може да се борите за големите печалби от 5 000 лева, 2 000 лева и 1 000 лева. Само попълнете на гърба на картата трите си имена, дата на раждане и телефон за връзка и да я пуснете в урната, която е поставена на видно място във всеки букмейкърски пункт.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - остават още 6 500 нераздадени допълнителни печалби и награди!

В определянето на победителите ще се включат само участниците до 26.03.2015 г., вкл. Датата, часът и мястото на жребия, който ще ги определи, ще бъдат предварително обявени на официалния сайт на „Еврофутбол", както и във всеки букмейкърски пункт.

Повече информация за кампанията можете да намерите на www.eurofootball.bg.

„Еврофутбол" желае успех и късмет на всички свои участници!