Започва кампания „Левски” не е негов”
Секция: СПОРТ
27 Март 2015 19:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Започва кампания „Левски” не е негов”

/КРОСС/ Председателят на „Синя България" Васил Колев ще предложи Тодор Батков да бъде изключен от организацията. Това ще се случи по време на заседанието на Управителния съвет на тръста в понеделник.

„Това ще е първият и вероятно единствен изключен член. Защо? Защото когато той е подавал молба, се е съгласил с устава и целите на сдружението. Той не работи за целите на сдружението и следователно няма място в него. Ако след консултация с юристите преценим, че той трябва да бъде изключен, ще го изключим", заяви Колев на днешната пресконференция.
От понеделник ще стартира кампания „Левски" не е негов". Идеята на тази кампания ще бъде да се съберат средства, с които да бъдат изкупени акциите на Батков, допълни той.
Според председателят на „Синя България" много от феновете са отдръпват от кампанията „Левски" е твой", защото нямат доверие на мажоритарния собственик.
Това беше причината тръстът да поиска от Батков всичките му акции, докато тече кампанията. Той обаче отказа и заради това „Синя България" и Националният клуб на привържениците подадоха оставки като членове на Управителния съвет.
„Всеки трима от четирима фенове, в това число сериозни бизнесмени, които срещнахме из страната, нямат доверие към Тодор Батков. На юбилея, когато левскарската общност видя, че него го няма, нещата се случиха. Това се повтори и на празника в „Арена Армеец", заяви Колев.