Поредицата „Салон „Последен шанс“” се завръща с нов трети сезон по TLC от 4-и април
Секция: Здраве
30 Март 2015 10:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Поредицата „Салон „Последен шанс“” се завръща с нов трети сезон по TLC от 4-и април

Третият сезон на лайфстайл предаването „Салон „Последен шанс"" се завръща по TLC, за да представи хора, претърпели неуспешни процедури по разкрасяване. Във всеки епизод екипът от световно признати експерти - естетическият хирург д-р Вик Виайджейеч, водещият дерматолог д-р Сам Бънтинг, стилистът Скайлър МакДоналд и дуото професионални гримьори „Пиксидуу", обединяват сили, за да поправят някои от най-катастрофалните случаи в областта на разкрасяването. Новият сезон на „Салон „Последен шанс"" започва от 4-и април, събота, 22:00 ч. по TLC.

Ежегодно милиони жени харчат милиарди долари за козметични процедури. Какво се случва обаче, когато хирурзи правят неуспешно уголемяване на бюст, козметици неуспешно поставят ботокс, а фризьори правят лоши прически? Водещите експерти в козметичната индустрия се срещат с жертви на съмнителни „специалисти". Във всеки епизод консултантите се запознават с петима пациенти и се опитват да разрешат техните проблеми, като им дават професионални съвети и ги препращат за специализирано лечение. „Салон „Последен шанс"" дава на зрителите важни указания как да избягват катастрофални процедури - в информационен и научен контекст.

Сред трансформациите, включени в третия сезон на поредицата са: болезнената неуспешна операция на мъж за увеличаване на пениса; притеснена жена, чийто екстеншъни за коса са залепени директно за скалпа й; и мъж, който иска да премахне татуировка, посветена на бившата му приятелка.