Калифорния в шок! Български спортист пристигна с танк на 70-хиляден стадион
Секция: Русия
31 Март 2015 14:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Калифорния в шок! Български спортист пристигна с танк на 70-хиляден стадион

/КРОСС/ Руският химн звуча над американското небе, руското знаме се развя гордо в Калифорния, а появата на руски танк доведе десетки хиляди американци до лека форма на кома, съобщи ru.faktxeber.

Малко са онези, които са очаквали в сърцето на южната част на САЩ, слънчевия щат Калифорния да се оцвети в цветовете на руското знаме, но това се случи!

Най-запомнящото се в историята на кеча обаче, стана грандиозното появяване на спортиста, който е гражданин на САЩ Александър Русев и който под звуците на руския химн се появи на препълнения стадион с руско знаме и върху... руски танк.

Разбира се, кечистите винаги се славели със скандалните и ефектните си изяви пред публика, но появата на Русев предизвика истински фурор. Трябва да се отбележи, че битката между почитателя на Русия, който, между другото е имигрант от България и боеца Джон Сина, се състоя на 29 март, но западните медии деликатно премълчаха ярката увертюра на мача, отразявайки само битката и резултатите от нея.


Също така, не показано остана и видеото с колоритното излизане на Русев, но както сами разбирате, в пространството на Интернет все пак може да се намерят няколко ярки момента с представянето на Александър Русев.