eCommCongress ще помогне на малките онлайн магазини да станат по-големи
Секция: ИКОНОМИКА
02 Април 2015 09:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
eCommCongress ще помогне на малките онлайн магазини да станат по-големи

/КРОСС/„На eCommCongress ще помогнем на малките онлайн магазини да станат по-големи, а големите да подобрят определени елементи от работата си." - това сподели в интервю Георги Мирчев - управител на Mirchev Ideas и създател на Summer Cart, броени дни преди първия конгрес за онлайн търговия в България. Той ще се състои утре, 3-ти април т. г. в Интер Ескпо Център - София. Очаквайте интересна информация от деня.

Събитието е първо по рода си за България и има няколко основни цели - да събере на едно място хората, които се интересуват от електронна търговия, за да се запознаят помежду си и да създадат възможности за бизнес; да повиши нивото на практическо познание в онлайн търговците; да покаже добри практики посредством ноу-хау от лекторите - доказани професионалисти с дългогодишна практика; да разкрие тенденциите, иновациите и новите трендове в онлайн търговията по света и у нас.
„Тази пазарна ниша тепърва ще се развива в България. Затова поканихме представители на едни от най-популярните марки като OLX, Fashion Days, Summer Cart, SEOM, eMAG, Web Direct... за да могат да споделят и предадат личния си опит за успех." - сподели Любомир Стоянов, организатор на конгреса.
Изложението към конгреса е със свободен вход и на него всеки посетител ще може да се срещне с доставчици на онлайн услуги като Summer cart, Плати после, Easy Ads, 158 Ltd., StartAPP.bg, Cloudware.bg и др. Сред тях ще бъдат и представители на Комисията за защита на потребителите. Експерти ще отговорят на въпроси и ще дават съвети за успешно развиване на онлайн търговия, съобразено със закона и потребителите.

Събитието се осъществява със спонсорската подкрепа на Summer Cart, Shopex и Easy Ads.

Медийни партньори са: ИА КРОСС, ИА Klassa, Investor, Manager News, B2Blessons, 9academy, M3 College, Emailinvest, Expoworld, Slides.bg, SocialEvo, HiComm, b2b Media и Predpriemach.com