LG и AMD си партнират, за да създадат най-доброто гейминг преживяване
Секция: Технологии
16 Април 2015 11:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 LG и AMD си партнират, за да създадат най-доброто гейминг преживяване

/КРОСС/С бързото развитие на дисплей продуктите, в момента дебатът е не толкова относно броя на иновативни функции, колкото относно въпроса кои от тях удовлетворяват най-добре нуждите на крайния потребител. Партньорството между LG Electronics (LG) и AMD привлече вниманието на гейминг индустрията, тъй като се очаква двете компании да наложат нови стандарти за създаване на завладяващо гейминг преживяване.

Раят на геймърите е тук: UltraWide 21:9 дисплей от LG и технологията AMD FreeSync
LG е водещият в света производител на 21:9 UltraWide дисплеи и елиминира латентността с новия си 21:9 UltraWide гейминг монитор (модел 34UM67) благодарение на технологията AMD FreeSync. Благодарение на AMD FreeSync , мониторът 34UM67 създава гладко MMORPG гейминг преживяване, без латентност, накъсване или забавяне. Това е единственият дисплей с аспектно съотношение 21:9, който поддържа FreeSync технологията. Мониторът 34UM67 не само предлага изключително качество върху площта на UltraWide 21:9 дисплей, но интегрира и опцията Dynamic Refresh Rate на AMD FreeSync, която поддържа до 75Hz.

Широкият 34-инчов IPS панел премахва какъвто и да било дискомфорт при гледането, който би могъл да се породи от широките ъгли на гледане. Освен това, неговата цветова палитра sRGB99% е една наистина приятна изненада с ясните и живи цветове, които по-често се срещат в решенията от по-висок ценови клас, използвани от професионалисти. Благодарение на режима Dynamic Action Sync, моделът 34UM67 се отличава с ниския си входен лаг (9.6ms), сертифициран от TÜV Rheinland. PRAD ProAdviser GmbH & Co., която категоризира входния лаг в три категории, също отличава 34UM67 в най-високия клас.

Допълнителни ползи: Dynamic Action Sync и Black Stabilizer
Мониторът 34UM67 предлага на геймърите множество полезни функции за пестене на време, удобни настройки на режимите и страхотна графика. Black Stabilizer разкрива повече детайли като автоматично разпознава най-тъмната част от дадена сцена и увеличава осветеността й. Той намалява и внезапните проблясвания, които могат да са разсейващи за играещия. Режимът Dynamic Action Sync също е много полезен, тъй като намалява входния лаг и пресъздава движенията по-гладко.

LG и AMD: Лидерство чрез партньорство
Когато става дума за създаване на най-потапящите игрални преживявания, UltraWide 21:9 монитор 34UM67 от LG с внедрена технология AMD FreeSync е най-добрата комбинация, която можете да вземете. Геймърите сега могат да се насладят на най-доброто преживяване с широкото зрително поле на IPS дисплея, а технологията AMD FreeSync гарантира, че играта ще бъде визуализирана лесно и гладко.

"Най-накрая елиминирахме накъсването и забавянето, което тормозеше гейминг индустрията в продължение на 30 години," сподели по време на CES 2015 Рой Тейлър, корпоративен вицепрезидент на ISV/IHV Partner Group, AMD. "В AMD сме много развълнувани относно пускането на пазара на монитора LG 34UM67, тъй като той е създаден за най-доброто гейминг преживяване, подсилено от технологията AMD FreeSync."

"Очаква се да разширим гамата си от 21:9 UltraWide монитори, тъй като виждаме огромния потенциал на този сегмент," каза Димитрина Аладжова, маркетинг мениджър на LG Electronics България. "LG 34UM67 е единственият монитор, който предоставя аспектно съотношение 21:9 в комбинация с технологията AMD FreeSync. Уверени сме, че този монитор ще развълнува всички геймъри с безкомпромисната си производителност и завладяващо гейминг преживяване."