Основни предимства на естествената и на изкуствената кожа
Секция: ЛЮБОПИТНО
30 Април 2015 10:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Основни предимства на естествената и на изкуствената кожа

/КРОСС/ И изкуствената кожа, и естествената кожа си имат своите предимства. Каквото и да говорим при определени приложения нямат никаква алтернатива. Никой друг материал на може да ги замени, особено при мебелите. Изключение правят дамаските в определени случаи. Важното обаче е те да бъдат купувани от точните места. Ако търсите богат асортимент на изкуствена и естествена кожа в различни разцветки и само от водещи производители, мястото за вас е Atar3. Цените са изключително достъпни.

Как да изберем между изкуствената и естествената кожа? Според техните предимства, които сега ще посочим.

Естествената кожа притежава следните качества:

1. Издръжливост във времето! Докато по отношение на натоварването с изкуствената кожа няма отчетливи разлики, то по отношение на времето естествената кожа е почти вечна. Разбира се за това е и по-скъпа от изкуствената.

2. Стилна! Каквото и да си говорим, тя е изглежда добре навсякъде в нашия дом или офис. Просто всеки човек ще оцени факта, че обзавеждането ви е от естествена кожа.

3. Натурална! Каквото и да си говорим, най-голямото предимство на естествената кожа е, че тя е създадена от природата. С единственото условие обаче, тя да е от топ производители, които се грижат както трябва за животните и не ги избиват само заради кожата.

4. Не се нуждае от специална поддръжка! Да, естествените механизми на натуралната кожа, която ще използвате, за да тапицирате своите мебели я защитават от абразивните процеси на времето, от прахта. Тя е и водоустойчивa.

Изкуствената кожа притежава следните качества:

1. Много ниска цена! Каквото и да си говорим, хората винаги се водят от това какво да си купят по финансите, които ще трябва да отделят за него. Изкуствената кожа е много качествена, без да е скъпа.

2. Изглежда страхотно! По-горе заговорихме, че естествената кожа изглежда добре. Това е така, но и изкуствената е стилна, ако е произведена както трябва. Тя е налична в много повече разцветки и разновидности. Тя изглежда много по симетрично от естествената.

3. Невероятно лесна е за почистване! Ако естествената кожа е устойчива на доста неща, то замърсяванията в някои случаи я тормозят много. При изкуствената кожа това е наистина изолирано. В повечето случаи ще трябва да забършете мебелите си само с навлажнено парцалче.

4. Изкуствената кожа е екологична в най-истинската форма на понятието. В последно време производители наблягат изключително много на състава на своята изкуствена кожа. Той е максимално изчистен от вредни съставки, които да са в негатив за природата и хората, които използват мебелите.

Разбира се, можем да продължим много с характеристиките на изкуствената и естествената кожа за мебели, но това са основните неща, които трябва да интересуват всеки потребител. Независимо кой вариант изберете, вие може да закупите най-добрите кожи и дамаски за мебели от Atar3. Ако имате нужда от повече информация, изпратете своето запитване.

Платена публикация