Светлин Танчев: Не аз изневерявам на идеите, а партиите
Секция: ПОЛИТИКА
08 Май 2015 09:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Светлин Танчев: Не аз изневерявам на идеите, а партиите

/КРОСС/Създава се нова политическа формация. ББЦ се раздроби и трима народни представители решиха, че ще получат народната любов като направят нова партия. Това са Светлин Танчев, Георги Ковачев и Борислав Иглев.

„Аз съм човек, който пламенно преследва идеите си и не променя толкова често идеологията, която изповядва. През годините съм сменил няколко пратии, защото смятам, че те са изневерили на идеите си. А и това не е само мое мнение. Виждам, че доста хора на улицата го споделят", обясни за Нова телевизия Светлин Танчев - съпредседател на ПГ на „Български демократичен център".

„Коалицията от партии „България без цензура" влезе в парламента с обещания, които не ги спазва. Поради това ние предпочитаме да останем с нашите избиратели, а не да следваме лидерски формации", на мнение е Георги Ковачев - депутат от ПГ на „Български демократичен център".

„Николай Бареков е затворена страница за нас. Радвам се, че все пак не коментира. Като знаем неговите предишни опоненти, явно сме сериозна заплаха за него", заключи Борислав Иглев - депутат от ПГ на „Български демократичен център".