Discovery Networks снима в България нова поредица за оцеляващи
Секция: Шоубизнес
08 Май 2015 18:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Discovery Networks снима в България нова поредица за оцеляващи

/КРОСС/ Експертът по оцеляване Джош Джеймс и професионалният готвач Мат Тебът пристигат в България за снимките на един от епизодите на най-новото предаване „Кралете на дивото" (работно заглавие). То трябва да стартира по Discovery Channel в края на 2015 г. Мястото на снимките в България е около Девин, където дуото ще изследва дивата природа. Двамата водещи ще се опитват да оцелеят и да намерят храна, която никога не бихте си представяли да изядете. 

Discovery Networks България организира и специално състезание на страницата си в социалната мрежа Фейсбук, която ще даде възможност на един фен да се срещне лично с водещите на „Кралете на дивото" по време на престоя им в България. Само за два дни постът, анонсиращ играта, достигна до 170 потребители, събра над 2 хиляди харесвания, а близо 200 души се включиха в надпреварата да познаят къде ще са снимките на новата поредица.

България е една от петте страни в света, където ще се снима първият сезон на „Кралете на дивото". Освен околностите на Девин, екипът на Discovery Channel ще посети и непознати кътчета в Мексико, Китай, Борнео и Финландия.

Поредицата „Кралете на дивото", с водещи Мат Тебът и Джош Джеймс, отвежда безстрашното дуо на едни от най-негостоприемните части на планетата, в търсене на храна, която никога не бихте предположили, че може дори да опитате. Истината обаче е, че тези неприятни храни биха спасили живота ви в екстремни условия. Мисията на Мат и Джош е да си набавят пет странни и трудни за улавяне храни, включени в списък, с който разполагат в момента на пускането им в непозната обстановка.

Мат и Джош са тук, в България, за едно приключение, заредено с много хумор, което съчетава истинско оцеляване и понякога неприятни моменти. Тяхната цел е да покажат на зрителите как могат да намерят средства за оцеляване на най-необичайните места и да приготвят нещо апетитно от нещо на пръв поглед напълно негодно за ядене.

Двамата водещи са експерти в областта си и са изцяло отдадени на приготвянето на храна и оцеляването. Оцеляващият, Джош Джеймс, може да се ориентира в обстановката и има познанията как да хване всякакъв вид храна на планетата, годна за ядене. Кулинарният експерт, Мат Тебът, пък има опита и уменията да опише в невероятен детайл колко ужасно за хапване е всяко нещо от менюто им, каква е хранителната му стойност и разбира се - какъв е вкусът му. Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), медийната компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия, достигайки до общо над 2,5 милиарда абонати в 220 държави. Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 12 канала, като някои от тях са Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID и Animal Planet, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Discovery Networks CEEMEA излъчва програмите си на 19 езика, гледани от 260 милиона абонати в 105 страни на три континента.