Открийте здравословния свят с хранителните добавки Nutrilite
Секция: Здраве
21 Май 2015 15:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Открийте здравословния свят с хранителните добавки Nutrilite

/КРОСС/ Разпространявана единствено от Собствениците на Amway Бизнес (СAБ), NUTRILITETM е световна марка № 1 в продажбата на витамини и хранителни добавки. От създаването си през 1934 г., NUTRILITETM осигурява продукти, предоставящи изобилие и разнообразие от хранителни вещества, които експертите препоръчват в ежедневния хранителен режим.

Разпространявани по целия свят, хранителните добавки на растителна основа NUTRILITETM запазват естествените растителни съединения фитонутриенти, които се свързват с ползите за здравето. С придобит 80-годишен опит в сферата на науката и научните изследвания, екипът на NUTRILITE е усъвършенствал патентованата практика "от семенцето до хранителната добавка", за да запази качеството и да повиши максимално консистенцията, ефикасността и безопасността на своите продукти. Над 90 процента от съставките на растителна основа, използвани в хранителните добавки NUTRILITETM могат да бъдат проследени обратно до фермата, в която са отгледани за качество и консистенция.

Марката витамини и хранителни добавки осигурява пълен диапазон продукти за хранене и добро здравословно състояние, включително есенциални витамини и минерали, антиоксиданти, билкови добавки, спортно хранене и заместители на хранене. NUTRILITE продуктите са разработени за персонализиран подход към здравословното хранене. Едни от най-продаваните продукти са: изцяло растителни протеини на прах, DOUBLE X, мултивитамини за дъвчене, Омега-3 Комплекс, Витамин C, Калций, Витамин B, Витамин Е и др.

• Изцяло растителният протеин на прах на NUTRILITE

Изцяло растителният протеин на NUTRILITE осигурява протеин на растителна основа от соя, пшеница и грах в прахообразна форма. Човешкото тяло не съхранява резерви от протеин, така че ежедневния прием е необходим за поддържането на жизнените функции на организма. Изцяло растителният протеин съдържа висококачествен протеин, който доставя балансирани количества от деветте незаменими аминокиселини. Една доза осигурява 8 гр. соев протеин на порция от 10 гр. В съчетание с балансиран хранителен режим и здравословен начин на живот, този продукт представлява по-балансирана алтернатива на традиционните източници на протеин като червено месо, сирене, яйца и пълномаслено мляко.

• NUTRILITETM DOUBLE XTM


Най-пълната хранителна добавка мултивитамини/мултиминерали/ фитонутриенти представлява динамична смес от най-важните витамини, минерали, фитонутриенти и концентрати. Тази ултра-напреднала формула е разработена, за да осигури обогатена хранителна подкрепа, когато тялото Ви изисква повече и Вие се нуждаете от още повече хранителни вещества. С приятно свеж, билков аромат, хранителната добавка NUTRILITE DOUBLE X съдържа витамини, минерали и внимателно подбрани растителни концентрати, извлечени от 23 растения предоставяйки динамична смес от фитонутриенти.

• NUTRILITETM Mултивитамини за дъвчене


NUTRILITETM Mултивитамини за дъвчене е подходящ както за деца, така и за възрастни и осигурява витамини, важни минерали и бета каротен, когато е нужен допълнителен прием в приятна на вкус таблетка. Този продукт съдържа в себе си от изключителния NUTRILITE концентрат от тропически плодове. Със своите портокалов вкус и дъвчаща таблетка, тази хранителна добавка е подходяща за хора които предпочитат добавки за дъвчене.

• NUTRILITETM Омега-3 Комплекс


NUTRILITE Омега-3 Комплекс е с рибено масло и съдържа Омега-3 мастни киселини. Рибата, уловена в ледените води на Атлантическия океан е богата на мастни киселини познати като Омега-3 мастни киселини. Двата активни компонента на Омега-3 комплекса са EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Омега-3 киселините са незаменими мастни киселини, което означава, че те трябва да се доставят от храната, тъй-като те не се синтезират от човешкия организъм. Ако хранителният Ви режим не включва редовно 1-2 порции риба на седмица, концентрираните рибени масла предлагат удобен начин да добавите тези важни киселини към хранителния си режим.

Изброените продукти включват някои от най-популярните хранителни добавки на Amway, които могат да Ви помогнат да постигнете по-добър хранителен баланс. Марката NUTRILITE TM предлага на Вас и Вашето семейство пълна гама от продукти, предназначени да отговорят на хранителните нужди на всеки.

Можете да намерите повече информация за видовете витамини и хранителни добавки NUTRILITETM, както и за останалата част от Amway марки на www.amway.bg. Висококачествените продукти на компанията са достъпни за крайните потребители единствено чрез мрежата от Собственици на Amway Бизнес (САБ).

Ако искате да разберете кои са основните хранителни вещества, които липсват в диетата Ви и кои са най-добрите добавки за Вас, можете да направите персонализирания онлайн тест Nutrilite Supplement Recommender.

Повече информация може да намерите на facebook.com/Nutrilite или на twitter.com/Nutrilite.