"Атака": Маньовърът на Миков с дълга е неуспешна ПР акция
Секция: ПОЛИТИКА
22 Май 2015 12:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Атака": Маньовърът на Миков с дълга е неуспешна ПР акция

/КРОСС/Маньовърът на Миков с дълга е неуспешна ПР акция, заявиха от "Атака" по повод разпространените от председателя на ПГ на "БСП лява България" Михаил Миков твърдения, , според националистите неверни, че "Атака" не подкрепя атакуването на 16-те милиарда заем в Конституционния съд. От партията на Волен Сидеров категорично заявявиха, че документ с искане до съда за ратифицирането на договора за заем не е постъпвал в деловодството към ПГ на "Атака".

Преди да поставя въпроса за подкрепа от "Атака", Михаил Миков трябва да отговори, защо повече от три месеца групата на "БСП лява България" отказва да се подпише под искането ни за иницииране на национален референдум за излизането на България от НАТО, настояха националистите. Според тях, с отказа си да подкрепят искането, ръководството на социалистите възпрепятства събирането на необходимите 48 подписа за иницииране на референдум и по категоричен начин показва, че БСП и управляващата коалиция нямат никакви идеологически разлики.

Приемаме маньовърът на Българската социалистическа партия с дълга като неуспешна ПР акция, с която се опитват да си придадат опозиционен образ, заявиха от "Атака".