Световноизвестните продукти на Bang & Olufsen ексклузивно в магазините на Мтел
Секция: Технологии
27 Май 2015 13:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Световноизвестните продукти на Bang & Olufsen ексклузивно в магазините на Мтел

/КРОСС/ Почитателите на технологичните аксесоари вече могат да намерят продуктите на една от най-известните световни марки за производство на озвучителна техника - Bang & Olufsen (B&O), в магазините на Мтел. Партньорството на телекома с датската компания е ексклузивно за България.
Двата модела безжични колони, които вече се продават в магазините на Мтел, Beolit 15 и BeoPlay А2, обединяват в себе си най-доброто съчетание между дизайн и мощен True360 звук, характерен за Bang & Olufsen. Свързват се с всяко устройство посредством Bluetooth 4.0 и могат да работят 24 часа само с едно зареждане.
По-компактният модел BeoPlay А2 тежи само 1,1 кг и се предлага в черен и сив цвят. Той може да бъде купен на изплащане за 31.90 лева на месец за срок от две години. Мощният Beolit 15 е изработен от премиум материали, като клиентите могат да избират между два цвята - син или „шампанско". Цената му е 45.90 лева на месец за период от 24 месеца.
С над 700 собствени магазина по целия свят в основата на марката Bang & Olufsen стои опитът на поколения майстори, които споделят обща страст към перфектния дизайн и изработка. Те обръщат специално внимание на детайлите във всички продукти, които са създадени с изчистен дизайн, без излишна сложност и претрупаност. Целта е да се постигне максимална простота на употреба и перфектна интеграция в дизайна на вашето жилище.