„Еврофутбол“ подарява скоростно лято с нов мотор
Секция: СПОРТ
05 Юни 2015 11:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Еврофутбол“ подарява скоростно лято с нов мотор

София /КРОСС/   „Еврофутбол" подарява скоростно лято с Harley-Davidson чрез новата си кампания с допълнителни предметни награди, която стартира на 6 юни. В нея могат да участват всички клиенти на българския букмейкър, които имат непечеливши квитанции на стойност минимум 10 лева в един талон за футбол и други спортове и минимум 5 лева за гонки с хрътки.

За да участва в жребия за определянето на печалбата, всеки, изпълнил горното условие в периода на кампанията 06-25.06.2015 г., трябва да напише трите си имена, дата на раждане и телефон за връзка на обратната страна на квитанцията си и да я пусне в специални урни в букмейкърските пунктове.

Кой ще бъде новият притежател на превъзходния класически модел Harley-Davidson Iron 883 ще стане ясно по време на 10-ото юбилейно издание на Каварна Рок Фест на 28.06.2015 г., непосредствено преди да забият хедлайнерите от Twisted Sister. Това е втори пореден път, в който „Еврофутбол" дава един от най-популярните мотори в цял свят на свой участник по време на най-големия рок фест в България, с което превърна събитието в традиция.

 Повече за правилата на кампанията „Влез в играта" можете да намерите тук.