Предстоящи събития в страната за днес, 17 юни
Секция: Предстоящи събития
17 Юни 2015 07:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 17 юни

***
София /КРОСС/ От 9.00 часа Народното събрание ще проведе редовното си заседание.

***
София /КРОСС/ От 13.30 ще се проведе редовното заседание на Висшия съдебен съвет.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа ще заседава Министерски съвет.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа заместник-кметът на София Ирина Савина и кметът на район „Надежда" Димитър Димов ще представят проект за строителство на физкултурен салон и мултифунционално игрище към 98 Начално училище в кв. „Илиянци".
Пресконференцията ще се проведе в зала Официална на Столична община.

***
София /КРОСС/ Oт 12 часа в Министерството на околната среда и водите - бул."Княгиня Мария Луиза" №22, ще се проведе пресконференция за представяне на Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.". Ще участват министър Ивелина Василева и главният директор на Главна дирекция ОП „Околна среда" в МОСВ Яна Георгиева.

***
София /КРОСС/ От 19.00 часа в Гранд хотел София ще се състои лекция на д-р Хелге Йоргенс на тема „Енергийният модел на Германия - възможност за България".

***
София /КРОСС/ От 14,30 ч. ще се състои официална церемония по откриване на реставрираните „Царски зали" във Военна академия „Г. С. Раковски".

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Българска търговско промишлена палата (зала А). Ще бъдат изнесени и актуални данни за икономиката от последните месеци на 2015 г.

***
София /КРОСС/ От 18:00 часа в Хотел „Шератон", зала „Сердика" ще се проведе Европейски моден форум 2015 г.

***
София /КРОСС/ От 14.30 часа, в залата на четвъртия етаж в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, министър Павлова ще подпише договор за оценка на съответствието, инженер по правилата на ФИДИК и строителен надзор за рехабилитацията на яз. Студена.

***
Благоевград /КРОСС/ От 11.00 часа в зала № 5 на община Благоевград ще се проведе пресконференция по повод едно от очакваните и любими събития за театралните школи от Благоевград и страната- театралния фестивал „Талантино". Какви изненади е подготвила община Благоевград тази година, кой е в журито и кои са постановките от програмата, ще стане ясно по време на срещата.

***
Казанлък /КРОСС/ От 11.00 часа ще се проведе кръгла маса по проект: "Стимулиране развитието на устойчиви предприемачески дейности в сферата на алтернативния туризъм в планинските и погранични райони на България", финансиран от Европейската комисия чрез програма Еразъм+ 2014г. Събитието ще се проведе в Голяма зала в Младежкия дом на град Казанлък, ул. „Капрони" 1.

***
Бургас /КРОСС/ От 18.30 часа ще се състои представяне на книгата "Течна дружба 3" на Иво Инджев. Събитието ще се проведе в КЦ "Морско казино", зала "Георги Баев".

***
Смолян /КРОСС/ От 14.00 часа ще се проведе преглед на любителското художествено творчество на Сухопътни войски през 2015г. който ще се проведе във Военен клуб - град Смолян, бул. ,,България" N:77.

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа ГС на БСП - Варна ще проведе пресконференция. Темата е „ПУП - ПРЗ на квартал „Чайка".

***
Варна /КРОСС/ От 14.00 до 16.00 часа в офиса на партия ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" №1 граждани ще приема общинският съветник Николай Георгиев.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.00 часа ще се състои откриване на изложба „ Аз един Бачо Киро съм", посветена на 180-годишнината от рождението на видния възрожденец Бачо Киро Петров, във фоайето на Ргионална библиотека.

***
Кюстендил /КРОСС/ От 13.00 часа във Възрожденското училище ще се проведе научна конференция на тема: „Трима бележити българи - Вл.Караманов, Ем.Попдимитров и Ефр.Каранов".

***
Благоевград /КРОСС/ Пресконференция за представяне на резултатите от проучване на потенциала и възможностите за използване на възобновяеми енергийни източници в седемнадесет общини от Югозападна България ще се проведе от 10.30 ч., в зала „Пара", гр. Благоевград, ул. „Иван Михайлов" №1, етаж 8.