Последни дни, за да спечелиш чисто нов Harley-Davidson
Секция: СПОРТ
24 Юни 2015 12:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Последни дни, за да спечелиш чисто нов Harley-Davidson

/КРОСС/ Последни два дни остават на участниците в „Еврофутбол", за да спечелят чисто нов мотор Harley-Davidson Iron 883. Кампанията на българския букмейкър дава шанс на всеки, който притежава непечеливша квитанция на стойност минимум 10 лева в един талон за футбол и други спортове и минимум 5 лева за гонки с хрътки да участва в жребия за определянето на новия собственик на култовия мотор.

За да участва в кампанията, играчът трябва да напише трите си имена, дата на раждане и телефон за обратна връзка на гърба на талона и да го пусне в специални урни в букмейкърските пунктове. Срокът на кампанията е до 25 юни 2015 година.

Кой ще бъде новия притежател на превъзходния класически модел Harley-Davidson Iron 883 ще стане ясно по време на Десето юбилейно издание на Каварна Рок Фест на 28 юни 2015 г., непосредствено преди да забият хедлайнерите от Twisted Sister. Това е втори пореден случай, в който „Еврофутбол" дава един от най-популярните мотори в цял свят на свой участник по време на най-големия рок фест в България, с което превърна събитието в традиция.

Повече за правилата на кампанията „Влез в играта" може да намерите на сайта на „Еврофутбол".